Lattenbodem

Een lattenbodem is relatief goedkoop en toch duurzaam. Een lattenbodem zorgt voor een goede ondersteuning, is stabiel en biedt goede ventilatie. Bij ons in de winkel is er keuze verschillende lattenbodems; oplopend in prijs, comfort en duurzaamheid, zowel vlak als verstelbaar en geheel in te stellen naar uw lichamelijke wensen. Denk hierbij aan het instellen van schouder, lende en heupzones.

Schotelbodem

De flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt. Schotelbodems van Tempur bevatten flexibele schotels die individueel ingesteld kunnen worden op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld. Deze schotels volgende dus de ergonomische curves van het lichaam en zorgen voor een perfecte ondersteuning. Deze bodems zijn vlak of elektrische te verkrijgen, het elektrisch verstelbare model kan worden uitgebreid met een massage-unit en/ of LED-verlichting.

Spiraalbodem

De spiraalbodem van Auping bestaat uit een sterk stalen frame, deze bodem heeft van alle bodems de meest open structuur. Doordat de spiraal voor 80% open is kan hier perfect schone en frisse lucht doorheen om het matras te ventileren. Daarnaast geeft de spiraal meer dan 10.000 ondersteuningspunten om het lichaam perfect gelijkmatig te ondersteunen.

Spiraalbodems zijn in bijna ieder bedmodel geschikt en zijn in vele maten verkrijgbaar, uiteraard in een vlakke uitvoering en daarnaast ook in vele elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Een greep uit ons assortiment