Koudschuim

Een koudschuim matras is een matras dat geen veren of andere materialen bevat, het is één en al hetzelfde materiaal: koudschuim. Koudschuim is een synthetisch schuim welke door de speciale productie een open celstructuur krijgt. Door het schuim tijdens de productie ‘ kapot ‘ te maken verdwijnen de luchtbellen in het materiaal, hierdoor is het product optimaal ventilerend en geeft het een veerkrachtig, aangenaam en verkoelend ligcomfort. De HR waarde van koudschuim geeft de kwaliteit aan; hoe hoger de HR waarde, des te beter de kwaliteit en duurzaamheid van het matras/materiaal.

Natuurlijk slapen

Bij natuurlijk slapen slaapt u op 100% natuurlijke materialen wat zich uit in een bijzonder, heerlijk slaapklimaat en comfort in uw nachtrust.

Er wordt gebruik gemaakt van de beste, hoogwaardigste natuurlijke materialen, onze bekendste leverancier hiervan is Kuperus uit Almelo. Handgemaakte bedden welke in Nederland vervaardigd worden, Kuperus maakt o.a. gebruik van zuivere katoen, wol, paardenhaar en zijden. Natuurlijk slapen is beter omdat natuurlijke materialen zorgen voor een betere ventilatie waardoor u de volgende ochtend uitgerust ontwaakt. Ook zorgt een goede ventilatie ervoor dat de matras vele malen langer meegaat.

Pocketveer

Een pocketveermatras bevat een kern met individueel ondersteunde veren waarbij iedere veer apart verpakt is in een stoffen zakje. De veren zijn aan de zijkanten met elkaar verbonden voor een stabiele ondersteuning. In deze categorie zijn er keerbare- en niet keerbare pocketveermatrassen, met de keuze uit tal van verschillende afdeklagen en hardheden om hiermee uw persoonlijke ligcomfort te creëren.

Traagschuim

Traagschuim is een drukverlagend en optimaal ondersteund schuim. Door de speciale structuur reduceert de druk op het lichaam waardoor u een perfecte ondersteuning krijgt. De ruggengraat ligt daardoor ten alle tijden in een rechte lijn. Er zijn verschillende gevoelens in verkrijgbaar zodat iedereen heerlijk erop kan slapen. Veel gebruikte benamingen voor traagschuim zijn: NASA schuim – gezondheidsschuim – visco elastisch schuim enzovoorts. In ons assortiment zijn verschillende merken en klasse’s opgenomen.

Een greep uit ons assortiment