Matrassen test

Met een matrassen test in Etten-Leur krijgt u snel antwoord op de vraag: welke matras past nu het best bij mij? Met deze test bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt uit ons assortiment bedden, boxsprings en dekbedden. De matrassen test zal zeer snel verschillende inzichten bieden aan onze specialisten die u dan graag verder helpen. Bij Jack Suykerbuyk werken we al 30 jaar met dezelfde merken, waardoor wij een grondige kennis bezitten over onze producten. Daardoor geniet u altijd van vergevorderde expertise over onze materialen en wijzen we altijd het juiste product aan voor elke klant. Zo krijgt u snel antwoord op de vraag: welke matras past nu het best bij mij?

Bent u klaar met slapeloze nachten?

U kunt bij ons een gratis slaaptest aanvragen. In slechts 8 minuten geven wij u 10 jaar ongekend slaapcomfort. Met de resultaten gaan we samen met u op zoek naar het gewenste slaapsysteem.

Maak uw afspraak

De matrassen test van onze beddenzaak in Etten-Leur wijst de weg naar het ideale bed

Met onze matrassen test maakt onze winkel in Etten-Leur, vlakbij Breda, Roosendaal en Oosterhout een einde aan de twijfels over bedden, boxsprings of dekbedden. Een test duurt maar acht minuten bij ons filiaal in Etten-Leur. Daar beschikken wij over een speciale meetcabine waarbij wij uw hele lichaam analyseren op basis van contouren en drukpunten. Na slechts acht minuten weten wij de aandachtspunten van uw slaaphouding en verwijzen we u door naar de beste opties. Voor mensen met een hogere leeftijd raden wij na de matrassen test bijvoorbeeld comfortbedden aan. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Op basis van ons advies bent u weer een stap dichter bij tien jaar zorgeloos slaapgenot.

De samenstelling van uw volledige bed in orde maken

Nadat we op basis van onze matrassen test u doorverwijzen naar de juiste bedden, boxsprings en dekbedden, bent u bij ons in Etten-Leur tussen Roosendaal en Breda meteen aan het juiste adres voor topmerken. Met merken als TEMPUR®, ERGOSLEEP®, M Line en Auping in ons brede assortiment koopt u niet zomaar een bed bij ons; u investeert in een uiterst comfortabele en gezonde nachtrust op een duurzame matras. Met allerlei materialen, zoals traagschuim, koudschuim, latex en verschillende pocketveringen, zal u lichaam in de juiste houding liggen tijdens het slapen. Maar alleen een goede matras garandeert geen optimale nachtrust. Zo zorgen wij er eveneens voor dat u voorzien bent van een hoofdkussen naar uw voorkeuren en bedlinnen van de beste stoffen. De combinatie van al deze elementen zorgt ervoor dat u weer uitgerust wakker wordt.

Meer over onze slaaptest

Maak de juiste, geïnformeerde keuze

Vraagt u zichzelf nog steeds af: welk matras past bij mij? Kom dan langs voor een matrassen test in de showroom van Jack Suykerbuyk te Etten-Leur tussen Roosendaal en Breda en maak de juiste keuze uit ons assortiment aan bedden, boxsprings en dekbedden! Voor al uw mogelijke vragen of opmerkingen kunt u ook altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer 076 – 544 14 14 of het e-mailadres info@jacksuykerbuyk.com.