Maak een afspraak

Over ons

Home > Over ons

Slaapcomfort Jack Suykerbuyk, een unieke bedden speciaalzaak met liefde voor het vak. Wij houden van slapen, maar nog meer van andere mensen lekker laten slapen. Slapen is onze passie en daarom ook ons vak. Vanaf april 2016 zijn we gevestigd in een groter pand, van ruim 800 vierkante meter met een breed scala aan slaapsystemen, matrassen, bodems, slaapkamerkasten en alle bijbehorende producten. Daarnaast hebben wij alles op het gebied van bedtextiel; van dekens, lakens, hoeslakens, moltons, dekbedden, badjassen, hoofdkussens, dekbedovertrekken tot kussenslopen op maat. Na ruim 25 jaar ervaring  van Jack en Marie-Louise, is hun passie voor dit vak overgeslagen op  hun kinderen Rebecca en Ruben, sinds heden dus een echt familiebedrijf.

Bent u ook al overtuigd? Kom dan eens langs, wij zien u graag verschijnen. Neemt u vooral de tijd, dat doen wij immers ook voor u. Kunt u niet komen tijdens onze winkeltijden, bel dan gerust voor een afspraak.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar in het winkelhart van Etten-Leur, vanaf de snelweg neemt u afrit 18. Wij zijn gevestigd in het winkelhart van Etten-Leur, naast de parkeergarage ingang Oost. Via de roltrap komt u bij Albert Heijn. Hier gaat u rechts, waarnaar u ons 150 meter verderop recht voor u gevestigd ziet. BBA-/buurtbus en taxi stoppen ook vlak bij ons voor de deur. Bent u slecht ter been? Neem dan even contact met ons op en wij zorgen voor een gepaste oplossing.

“Een passend dekbed adviseren om de optimale nachtrust en een goed slaapklimaat te verzorgen voor de klant, en dan later een tevreden klant terug horen omdat het s’ nachts veel behaaglijker is geworden. Dat vind ik leuk!.” – Marie-Louise Suijkerbuijk.

‘De bedbodem is minstens zo belangrijk als het matras waar iemand op slaapt, een compleet slaapsysteem adviseren en samen met de klant de beste combinatie uitkiezen en zo te zorgen voor jaren slaapplezier, daar krijg ik nog altijd veel energie van”. – Jack Suijkerbuijk.

“Alle facetten en technische informatie uitleggen wat betreft de inhoud van onze slaapsystemen, dat vind ik erg belangrijk richting de klant. Leuk om dan klanten zo ontzettend geïnteresseerd te zien.” – Ruben Suijkerbuijk.

“De laatste puntjes op de ‘i’ zetten qua styling samen met de klant, van hoeslaken, dekbedovertrekken tot sierkussens en bedlopers. Geweldig als mensen met een tevreden gevoel onze showroom verlaten”. – Rebecca Suijkerbuijk.