arrow_drop_up
Meteen naar de content

Klantenwaardering 9,3!

De Nacht bepaalt uw dag

Actiecode: 2022! voor 5% korting!

Bel of mail ons

M line boxspring

Een M Line boxspring is speciaal ontworpen om u optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. Wanneer u een boxspring van dit merk wilt uitproberen, bent u van harte welkom in onze showroom in Sint Willebrord. Bij Jack Suykerbuyk geloven we dat een goede boxspring de basis vormt van uw gezondheid. Voor zowel lichamelijk als geestelijk welzijn is een goede nachtrust namelijk ontzettend belangrijk. Daarom hebben we de boxsprings van M Line in ons assortiment opgenomen. Deze luxe en comfortabele boxsprings bieden u een fijne nachtrust.

Bekijk hier onze M Line collectie

Voor welke M Line boxspring kiest u?

Van het merk M Line bieden we twee soorten boxsprings aan die speciaal zijn ontworpen om u optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. U kiest in onze showroom in Sint Willebrord uit:

  • De M Line Intense boxspring
  • De M Line Superior boxspring

Beide boxsprings zijn uitgerust met een hybride techniek, namelijk dezelfde techniek zoals u die van de M Line matrassen kent. Combineer deze boxspring met een M Line hoofdkussen en u heeft een mooie samenwerking tussen luxe en comfort, waardoor u altijd perfect ligt.

Ontdek onze boxsprings in de showroom

Bent u benieuwd of een M Line boxspring iets voor u is? Loop dan eens onze showroom binnen en vraag onze vakmensen om advies. Uiteraard laten we u ook graag onze andere boxsprings zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Caresse-boxspring of een elektrische TEMPUR®-boxspring? In onze winkel voeren we graag een gratis slaaptestmeting uit om erachter te komen welke boxspring het best bij uw slaapgewoontes past. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar  076 – 544 14 14 of een e-mail te sturen naar info@jacksuykerbuyk.com.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Tevreden Klanten