Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 300+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Bel of mail ons

Matras tegen pijnklachten

Pijnklachten behandelen met een matras

 Kamp je met pijnklachten, bijvoorbeeld aan je rug, nek, schouder, arm of heup? Deze klachten kunnen je belemmeren in het dagelijks leven. Zo kun je pijn ervaren tijdens het zitten, bukken, rekken of liggen. Je hebt hier niet alleen last van tijdens het sporten en bewegen, maar ook tijdens het werk of bij de dagelijkse klussen in huis. Deze pijnklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kun je de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed matras of hoofdkussen! Kom langs bij beddenspecialist Jack Suykerbuyk en laat je adviseren.

 

Vrouw met pijn

 

 

Rugklachten en nekklachten behandelen

 

De rug is een zwakke plek in het menselijk lichaam. Niet gek, want onze rug moet ongeveer tweederde van ons lichaamsgewicht dragen. Dat de rug een zwakke plek is, blijkt wel uit het feit dat 80% van de volwassenen wel eens te maken krijgt met rugpijn of lage rugpijn. Datzelfde geldt voor de nek: bijna 70% van de mensen heeft in zijn of haar leven last van nekklachten. Pijn aan de rug of nek kan acuut optreden en kan ook net zo gemakkelijk weer verdwijnen. Je kunt ook chronisch last houden van deze pijnen.

 

 

Het juiste matras of hoofdkussen bij uw pijnklachten

 

Gelukkig kun je zelf de pijn verminderen of laten verdwijnen, bijvoorbeeld met een goed matras en hoofdkussen! De keuze voor een matras of kussen is hierbij heel persoonlijk: wat voor jou werkt, werkt voor een ander weer niet. Het allerbeste matras of hoofdkussen is een product dat speciaal is afgestemd op jouw pijnklachten en jouw slaapwensen!

 

 

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

 

Slaapcomfort Jack Suykerbuyk is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt je onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel  van topmerken als  AupingTempurMLinePullman en Ergosleep. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Wij maken daarvoor gebruik van onze slaaptest cabine, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen en hier vervolgens een matras of hoofdkussen op maat voor kunnen maken.

 

 

Kom langs bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk

 

Wil je pijnklachten behandelen met een matras? Kom naar Slaapcomfort Jack Suykerbuyk! Maak een afspraak en onze adviseurs geven je graag meer informatie en voorzien je van een advies op maat. Bovendien kun je in onze showroom een verscheidenheid aan matrassen en kussens uitproberen! Een selectie van deze matrassen en bedden vindt je bovendien op onze website.

 

 

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Tevreden Klanten
Doe de online slaap keuzehulp