Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 300+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Bel of mail ons

Een pocketvering matras koopt u in Sint Willebrord, nabij Etten-Leur

Pocketveringmatras

Een pocketvering matras uit onze winkel in Sint Willebrord, nabij Etten-Leur, bevat een kern met individueel ondersteunde veren waarbij iedere veer apart verpakt is in een stoffen zakje. De veren zijn aan de zijkanten met elkaar verbonden voor een stabiele ondersteuning. In deze categorie zijn er keerbare- en niet-keerbare pocketvering matrassen, met de keuze uit tal van verschillende afdeklagen en hardheden om hiermee uw persoonlijke ligcomfort te creëren.

auping opstelling

Bekijk hier onze matrassen

Stel een bed samen met een pocketvering matras van onze winkel nabij Etten-Leur

In onze speciaalzaak in Sint Willebrord, nabij Etten-Leur, heeft u bij het kiezen van een pocketvering matras vele verschillende opties, aangezien iedereen wel andere voorkeuren heeft bij een matras. Er zijn misschien ook mensen die vele twijfels hebben bij wat nu precies het meest geschikte matras is voor hen. Voor de twijfelaars is het altijd mogelijk om een slaaptest uit te voeren. Hierin zien wij snel wat het meest geschikte matras is voor uw slaapgedrag. Als we merken dat alternatieve materialen geschikter zijn voor u, zoals bijvoorbeeld een matras van natuurlijke materialen of een topmatras, dan bieden wij hierover ook alle informatie.

Een pocketvering matras voor u? Laat het ons weten!

Heeft u ondertussen interesse gekregen in een pocketvering matras van onze winkel nabij Etten-Leur? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 076 – 544 14 14 of een e-mail te sturen naar Webshop@altijdlekkerslapen.nl.  Door een bezoek te brengen aan onze showroom, kunt u al onze materialen en producten testen en tegelijkertijd profiteren van advies op maat.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Tevreden Klanten
Doe de online slaap keuzehulp