Meteen naar de content

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Bel of mail ons

TEMPUR® boxspring elektrisch

Tempur boxsprings

TEMPUR® is een hoogwaardig beddenmerk, dus wanneer u op zoek bent naar een boxspring die elektrisch verstelbaar is, is het logisch dat u dit merk overweegt. In onze beddenzaak in Sint Willebrord informeren we u hier graag over. We beschikken over een ruime collectie aan bedden die niet alleen een goede nachtrust, maar ook de perfecte esthetische oplossing bieden voor uw slaapkamer. U heeft de keuze uit diverse modellen, waardoor u gegarandeerd een exemplaar vindt dat aansluit op uw wensen. Kies uw favoriete bedombouw en maak deze compleet met een bedbodem en matras naar keuze.

tempur elektrisch
Bekijk hier onze Tempur collectie

Een TEMPUR® boxspring die elektrisch verstelbaar is

Voor wie op zoek is naar een boxspring die elektrisch verstelbaar is, biedt TEMPUR® dé oplossing. Met slechts één druk op de knop neemt het elektrische systeem de ultieme positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid. Door uw benen een klein beetje omhoog te brengen, stimuleert u uw bloedcirculatie. Dit zorgt voor complete ontspanning, waardoor u fris en opgeknapt wakker wordt. Kom langs in onze showroom in Sint Willebrord en ontdek welke elektrisch verstelbare TEMPUR® boxspring het best bij u past.

Word opgeladen wakker met onze producten

Bij Jack Suykerbuyk begrijpen we dat slaapcomfort door ieder individu anders wordt gedefinieerd. Wij onderzoeken daarom graag samen met u welk bed, matras en kussen het best bij u en uw slaapgewoontes past. Middels een slaaptestmeting komen we erachter wat uw slaap-DNA is en waar uw drukpunten liggen. Op die manier komen we erachter wat uw slaapbehoeften zijn en voorzien we u van advies op maat. Wellicht is een elektrisch verstelbare boxspring van TEMPUR® niets voor u, maar biedt een M Line boxspring wel de oplossing? Of wat dacht u van een matras van Auping? Kom bij ons langs en ontdek het zelf! Voor vragen bereikt u ons via 076 – 544 14 14 of Webshop@altijdlekkerslapen.nl

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Tevreden Klanten