arrow_drop_up
Meteen naar de content

Klantenwaardering 9,3!

De Nacht bepaalt uw dag

Actiecode: 2022! voor 5% korting!

Bel of mail ons

Werken bij

Werken bij

Vacature: Verkoop/backoffice medewerk(st)er

Wil jij graag mensen helpen bij het maken van een mooi geheel en een mooie afronding van hun aankoop? Ben je enthousiast, communicatief vaardig, leergierig, commercieel, resultaatgericht , accuraat en netjes? Hou je van verantwoordelijkheid? Heb je graag een veelzijdige baan en zit gastvrijheid in je DNA en voel je tegelijkertijd haarfijn aan wat iemand nodig heeft om tot een gewenst resultaat te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aan de slag bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk.

Je werkt in een informele sfeer. Je houd van aanpakken en bent een echte gemotiveerde duizend poot. Je staat graag klanten te woord en bent een echt mensen-mens. Het takenpakket is heel veelzijdig. Met afwisseling in persoonlijk contact en alle taken daaromheen voel jij je helemaal thuis. Geen 1 dag is hetzelfde! Je heb veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid. Leergierigheid en persoonlijke ontwikkeling wordt gewaardeerd en beloont.

 

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden

Ervoor zorgen dat elke bezoeker in de winkel een warm welkom krijgt en zeer persoonlijk geholpen wordt met verkoop advies en een heerlijk kopje koffie. Daarnaast ook de bijbehorende backoffice werkzaamheden. Je regelt eigenlijk alles van A tot Z! Maar natuurlijk bovenal ervoor zorgen dat klanten heerlijk slapen en met een goed gevoel terugkijken op hun bezoek bij jou en Slaapcomfort Jack Suykerbuyk.

 

Wie zoeken wij?

Je bent communicatief vaardig, leergierig, flexibel, commercieel ingesteld en resultaatgericht. Je pakt alles aan. Daarnaast zit gastvrijheid in jouw DNA en ben je iemand die er zichtbaar van geniet om mensen blij te maken met een prachtig product uit ons ruime aanbod. Ervaring in de slaapbranche en/of detailhandel is daarbij mooi meegenomen. Daarnaast spreek je goed Nederlands en woon je bij voorkeur in de regio van ons bedrijf.

 

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie binnen een informeel en betrokken team;
  • Per direct starten;
  • Grote verantwoording en persoonlijke ontwikkeling d.m.v. scholing en cursussen;
  • Een goed salaris;
  • Full time job met uitstekende arbeidsvoorwaarden;

 

Over ons

Slaapcomfort Jack Suykerbuyk bestaat nu ruim 30 jaar, we houden van slapen maar nog meer van andere mensen helpen aan een heerlijke slaap. Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar we de klant graag centraal stellen.

 

Ben jij onze nieuwe collega? Mail jouw cv en motivatiebrief naar info@altijdlekkerslapen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Tevreden Klanten