Meteen naar de content

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Bel of mail ons

Beddenzaak en beddenspeciaalzaak Bergen op Zoom

Bedden, boxsprings en ledikanten Bergen op zoom 

Bent u op zoek naar een nieuw bed bij een beddenzaak en beddenspeciaalzaak in de regio Bergen op zoom , en weet u echt niet waar te beginnen? Laat ons u dan helpen in uw zoektocht naar uw droombed, ledikant of boxspring. Want een goed bed, dat is voor iedereen anders. Lekker liggen wil namelijk niet perse zeggen dat u goed ligt!

Oké. waar begint u?; koopt u een ledikant of toch beter een boxspring? Bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn een beddenzaak in de regio van Bergen op zoom, Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Oosterhout en onze adviseurs helpen u met een slaapadvies op maat! Wij hebben de volgende A merken onder één dak; Auping, Tempur, ErgosleepMLine, Caresse en Pullman. Zo kunt u zelf onafhankelijk vergelijken.

      MLINE_ELITE_MATRAS   bedd2  Auping original Auping Noa ledikant Pixel nachtkastje Auping

Beddenzaak Bergen op zoom 

Wij zijn een beddenspeciaalzaak in de omgeving van Bergen op zoom , maar we zijn niet zomaar een standaard beddenzaak. Ons familiebedrijf geeft nét wat uitgebreider advies en met onafhankelijk advies kiest u zelf welk merk het beste voor u past. Dit ondersteunen wij met een gratis slaapmeting om uw lichaam en drukpunten goed in kaart te brengen. Verder bieden we kwaliteitsproducten waar wij 100% achterstaan, een deskundig advies op maat en onze eerlijke en persoonlijke service. Bij ons vindt  u bedden & boxsprings, matrassen, ledikanten, kussens & dekbedden en bedtextiel; van erkende A-merken. Wij hebben een grote showroom en een zeer ruime collectie van deze producten, dus u vindt altijd een product naar wens. 

Beddenspeciaalzaak Bergen op zoom 

Jack S

Ook wanneer je kampt met pijnklachten als rugpijn, nekpijn, hernia of zwangerschapspijn. Geef dan jouw klachten aan ons door.

Vervolgens maken wij een gratis slaapanalyse in onze slaap DNA cabine. Zo zien we meteen waar de probleemgebieden zitten. 

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over Slaapcomfort Jack Suykerbuyk? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Hierbij informeren onze adviseurs jou graag en helpen je bij het kiezen van het juiste bed. Een bed waar je volledig tot rust komt en waarin de pijnklachten verdwijnen of verminderen. Uiteraard kun je ook langskomen in onze showroom óf bekijk het aanbod bedden en matrassen op onze website!

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Tevreden Klanten
Doe de online slaap keuzehulp